Județul Dolj din România va susține financiar renovarea Policlinicii raionale din Cimișlia

  • 23 Noiembrie 2021 09:09
Județul Dolj din România va susține financiar renovarea Policlinicii raionale din Cimișlia

Noi oportunități de colaborare, îmbunătățirea relațiilor de înfrățire, prietenie și conlucrare între județul Dolj din România și raionul Cimișlia, Republica Moldova, au fost examinate de o delegație a Consiliului raional Cimișlia, care a efectuat recent o vizită de lucru la Craiova, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, părțile au abordat subiecte administrative, au convenit asupra schimburilor culturale, proiectelor de dezvoltare, inclusiv a noilor trasee turistice etc.

În urma discuțiilor avute, președintele Consiliului județean Dolj, Cosmin Vasile, a hotărât să supună votului consilierilor județeni propunerea de a contribui financiar la renovarea unuia din cele mai importante obiective din Cimișlia - Policlinica raională. Consiliul județean Dolj va finanța lucrările de reparație a acoperișului clădirii acestei unități medicale.

„Ne dorim să menținem relațiile strânse și o colaborare eficientă cu reprezentanții județului, cu scopul unor schimburi culturale viitoare și pentru conturarea unor proiecte de dezvoltare a celor două regiuni”, a estimat președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu.

Județul Dolj și raionul Cimișlia au încheiat un acord de înfrățire în anul 2018.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
26,24
Nori împrăștiați
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Wed
11
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău