Jose Mourinho și-a prelungit contractul cu Manchester United

  • 26 Ianuarie 2018 09:26
Jose Mourinho și-a prelungit contractul cu Manchester United

Antrenorul portughez Jose Mourinho și-a prelungit cu un an contractul cu echipa engleză de fotbal Manchester United, de care este legat acum până în 2020, cu opțiunea unui sezon suplimentar, informează BBC.

Mourinho s-a declarat "încântat" că United "simte și are încredere că sunt antrenorul potrivit pentru acest club mare în viitorul previzibil".

Numit în mai 2016 în locul lui Louis van Gaal, portughezul a câștigat cu United în sezonul trecut Supercupa Angliei, Cupa Ligii engleze și Europa League. În actuala stagiune, "diavolii roșii" sunt pe locul doi în Premier League, la mare distanță de liderul Manchester City, și continuă cursa în Liga Campionilor și Cupa Angliei.

"Noi am fixat standarde foarte ridicate câștigând trei trofee într-un sezon, dar acestea sunt standardele pe care aștept ca echipele mele să și le propună", a spus Mourinho. "Creăm condițiile pentru un viitor strălucit și plin de succes pentru Manchester United. Îmi iubesc jucătorii și e o plăcere să știu că vom fi împreună cel puțin încă trei ani", a adăugat el.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
22,18
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău