Jon Bon Jovi și Bryan Adams, diagnosticați cu COVID-19

  • 31 Octombrie 2021 14:11
Jon Bon Jovi și Bryan Adams, diagnosticați cu COVID-19

Muzicienii Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost diagnosticați cu Covid-19, astfel că și-au anulat aparițiile publice programate zilele acestea., scrie g4media.ro.

Bryan Adams urma să cânte sâmbătă seară împreună cu Christina Aguilera, Mickey Guyton și H.E.R. la gala Rock and Roll Hall of Fame, în semn de omagiu adus Tinei Turner, inclusă anul acesta în for, potrivit sursei citate.

El s-a retras din program în ultimul moment, scrie Variety, fiind testat pozitiv cu Covid-19 înainte de a ajunge la Cleveland pentru ceremonie. Locul lui a fost luat de starul country Keith Urban.

Tuturor participanților la evenimentul de sâmbătă seară le-a fost cerut să prezinte un rezultat negativ la testul Covid, indiferent dacă au fost vaccinați.

Un reprezentant al lui Adams a confirmat că testul artistului a ieșit pozitiv și că el este complet vaccinat și nu prezintă simptome.

De cealaltă parte, Jon Bon Jovi a fost nevoit să își anuleze apariția și recitalul de sâmbătă seară din Miami. Un reprezentant al lui a declarat că a fost testat pozitiv și a completat: „Jon este complet vaccinat și se simte bine”.

Vestea anulării apariției lui Jon Bon Jovi a fost anunțată după ce spectatorii se adunaseră deja la Loews South Beach pentru evenimentul dedicat fanilor, intitulat „Runaway With JBJ”.

Nu e prima dată când trupa Bon Jovi este afectată de Covid-19. Claviaturistul Dave Bryan a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul pandemiei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
8
Sun
7
Mon
6
Tue
7
Arhivă Radio Chișinău