Joe Biden către Vladimir Putin: Rusia va plăti „un preț teribil” dacă va invada Ucraina

  • 12 Decembrie 2021 10:26
Joe Biden către Vladimir Putin: Rusia va plăti „un preț teribil” dacă va invada Ucraina

Președintele SUA, Joe Biden i-a transmis președintelui rus, Vladimir Putin, că Rusia va plăti „un preț teribil” și va avea de înfruntat consecințe economice devastatoare, dacă va invada Ucraina, informează Reuters, potrivit DIGI24.ro.

„I-am transmis cât se poate de clar președintelui Putin că, dacă intră în Ucraina, consecințele economice pentru țara sa vor fi devastatoare, devastatoare”, a spus Joe Biden într-o întâlnire avută sâmbătă cu presa americană, notează sursa citată

Biden a mai menționat că posibilitatea ca SUA să trimită unități de luptă în Ucraina, în cazul unei invazii ruse, „nu a fost niciodată o opțiune”, chiar dacă SUA și NATO ar putea trimite forțe suplimentare în țările din flancul estic al NATO.

Președinții Joe Biden și Vladimir Putin au avut săptămâna trecută o convorbire telefonică de două ore. Biden i-a transmis cu acest prilej omologului său rus, Vladimir Putin, că Rusia se va confrunta cu „sancțiuni severe, în special economice” în cazul unei escaladări militare în Ucraina.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău