Joe Biden a sosit la Kiev / Alertă de raid aerian pe întreg teritoriul Ucrainei / VIDEO

  • 20 Februarie 2023 11:48
Joe Biden a sosit la Kiev / Alertă de raid aerian pe întreg teritoriul Ucrainei / VIDEO

Președintele american, Joe Biden, a sosit, luni, 20 februarie, la Kiev. Vizita are loc cu patru zile înainte de a se împlini un an de la invazia Rusiei în Ucraina, scrie hotnews.ro.

În conferința de presă comună liderul de la Kiev le-a mai spus reporterilor că negocierile de astăzi cu Joe Biden au fost „fructuoase” și „foarte cruciale”. „Sperăm ca acest an 2023 să devină un an al victoriei”, a spus Zelenski. El a mai precizat că va continua să facă tot posibilul pentru a se asigura că lumea democratică „câștigă în această luptă istorică”.  

Ucraina se confruntă cu o perioadă foarte dificilă, a mai subliniat președintele ucrainean, dar va face „realizări istorice” cu ajutorul SUA și al restului lumii, a adăugat acesta, citat de Sky News.

Aceasta ar fi prima călătorie a liderului american în Ucraina de la începutul mandatului său în fruntea SUA. Informația despre vizita președintelui american a fost confirmată oficial de către președintele Ucrainei Volodimir Zelenski, pe canalul său de Telegram.

 

Alertele de raid aerian au început să sune în toate regiunile Ucrainei, luni, în jurul orei 11:30. Potrivit Ukrainska Pravda, din Belarus ar fi decolat un MiG-31K, avion care poate transporta rachete hipersonice Kinjal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău