Joe Biden a ieșit cu un discurs neobișnuit pentru a bloca anunțarea victoriei de către Trump. Trump: Vor să fure alegerile!

  • 04 Noiembrie 2020 09:05
Joe Biden a ieșit cu un discurs neobișnuit pentru a bloca anunțarea victoriei de către Trump. Trump: Vor să fure alegerile!

În mod cu totul neobișnuit pentru o seară a alegerilor, Joe Biden a ieșit în fața presei cu un scurt discurs menit să blocheze planul lui Donald Trump de a-și anunța victoria în alegeri înainte de finalizarea numărării tuturor voturilor. „Suntem pe cale să câștigăm, păstrați-vă credința!”, a spus Biden, transmite Digi24.

Donald Trump anunțase cu câteva minute înainte, pe Twitter, că va face un anunț, și că a câștigat. 

După declarația lui Biden, președintele american a postat un nou mesaj, în care susține că democrații vor să fure alegerile, dar că nu îi va lăsa. 

„Credem că suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri. Avem încredere în rezultatul din Arizona, suntem încă în joc în Georgia, ne simțim bine în Wisconsin și Michigan, când se vor număra toate voturile vom câștiga Pennsylvania”, a spus Joe Biden, care a precizat că rezultatele se vor cunoaște cel mai devreme peste 24 de ore. 

„Nu poate să spună Donald Trump că a câștigat, nici eu nu pot să spun, ăsta e rolul americanilor. Vă mulțumesc. Păstrați-vă credința, o să câștigăm!”, a spus candidatul democraților. 

Sursa: Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău