Japonia - Taifunul Hagibis și-a schimbat traiectoria și se îndreaptă spre Tokyo

  • 08 Octombrie 2019 10:30
Japonia - Taifunul Hagibis și-a schimbat traiectoria și se îndreaptă spre Tokyo

Un puternic taifun care amenință Japonia și-a schimbat traiectoria și se îndrepta marți spre Tokyo și zonele învecinate, relatează AFP, preluat de Agerpres.

Taifunul Hagibis se îndrepta marți spre sud-estul Japoniei, către regiunea Tokyo și Yokohama, conform noilor prognoze emise de Agenția Meteorologică din Japonia (JMA).

JMA a indicat că Hagibis 'ar putea aduce rafale puternice de vânt și ploi abundente în sudul Japoniei la 12 și 13 octombrie''.

Luni, traiectoria taifunului sugera că va lovi coasta de sud-vest a Japoniei la sfârșitul săptămânii amenințând astfel două meciuri de rugby programate sâmbătă la Fukuoka și duminică la Kumamoto, în cadrul Cupei Mondiale de rugby. Schimbarea traiectoriei ciclonului amenință organizarea a două meciuri decisive care se vor juca la Yokohama, la sud de Tokyo, în acest weekend.

Cu două săptămâni înainte de debutul Cupei Mondiale de rugby, taifunul Faxai a lovit Tokyo și prefectura vecină Chiba, provocând moartea mai multor persoane și determinând grave perturbări ale traficului aerian în Narita, unde se află unul din cele două mari aeroporturi din Tokyo.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău