Jaf la o casă de schimb valutar. Ce spune poliția

  • 09 Iunie 2014 14:34
Jaf la o casă de schimb valutar. Ce spune poliția

Angajații casei de schimb valutar din Chișinău care a fost prădată la 8 mai au dat dovadă de neglijență și iresponsabilitate, a declarat în cadrul unui briefing șeful Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug.

El a explicat că cele două angajate ale casei care au fost atacate s-au deplasat pe jos, fără a fi însoțite de un agent de pază, ceea ce contravine regulilor de securitate. 

Angajatele aveau asupra lor peste 20 de mii de euro, 15 mii de dolari și 115 mii de lei. Atacul a avut loc în jurul orei 18.00, în centrul Capitalei, la sediul  central al casei de schimb valutar, situat pe strada Ștefan cel Mare, unde cele două femei se deplasau pentru a depune banii. Una dintre ele a intrat cu banii în clădire, unde a avut loc atacul. Se presupune că infractorul a atacat-o cu un obiect ascuțit.

Cauza exactă a decesului nu se cunoaște deocamdată, dar se presupune că femeia ar fi murit asfixiată, din cauza unei hemoragii interne. Amintim că recent a avut loc un alt atact armat, la o bancă din Chișinău, în urma căruia a decedat șoferul unei mașini care transporta banii, iar alți doi angajați au fost grav răniți. Atacatorii nu au fost prinși.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău