Iurie Leancă: Alegerile locale noi vor produce haos în cele două municipii

  • 23 Aprilie 2018 16:10
Iurie Leancă: Alegerile locale noi vor produce haos în cele două municipii

Partidul Popular European nu a desemnat propriii candidați la alegerile locale noi din Chișinău și Bălți pentru că le consideră ca fiind provocate artificial și care vor produce haos în cele două municipii, a anunțat luni, 23 aprilie, liderul formațiunii, Iurie Leancă.

El a declarat că această campanie electorală, la fel ca cea de la sfârșitul anului pentru parlamentare, vor împiedica activitatea administrațiilor publice locale. „În loc să gestioneze proiectele, primăriile sunt aruncate în campanie, ca peste 6 luni să intrăm în parlamentare, după care să revenim la locale”, a declarat Iurie Leancă.

Totodată, el a declarat că PPEM susține candidații dreptei, fără însă a nominaliza pe cineva.  „Dreapta este scindată, iar timpul este limitat. PPEM pentru a nu contribui la segmentarea dreptei, se va abține să desemneze propriul candidat la Chișinău și la Bălți și speră astfel să contribuie la fortificarea dreptei pentru a nu permite stângii politice să preia controlul asupra primăriei Chișinău”, potrivit lui Iurie Leancă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău