Iurie Leancă:” Acum câteva luni vorbeam despre aderare, acum nu știu”

  • 11 Martie 2015 13:58
Iurie Leancă:” Acum câteva luni vorbeam despre aderare, acum nu știu”

Fostul premier, Iurie Leancă, își va prezenta în următoarele zile echipa cu care va crea noul proiect politic.

Politicianul a făcut această declarație după ce Iulian Groza a anunțat că demisionează din funcția de viceministru al afacerilor externe și se alătură lui Iurie Leancă, transmite IPN.

„Cred că nu a fost o decizie simplă atunci când în față ai o poziție sigură, dar cred că în urma analizei a înțeles că într-un guvern minoritar nu poate promova reformele atât de necesare pentru a putea avansa pe parcursul european, pentru a schimba calitatea și cantitatea relațiilor noastre cu UE. Dacă mai țineți minte, acum câteva luni noi vorbeam despre depunerea cererii de aderare, despre îndeplinirea mai multor angajamente, acum nu știu dacă cineva mai vorbește despre acest lucru”, a subliniat Iurie Leancă.

Până acum,  au anunțat că se alătură proiectului lui Iurie Leancă fostul vicepremier pentru reintegrare, Eugen Carpov, Victor Lutenco, care a demisionat din funcția de director al Biroului pentru Relații cu Diaspora, Valeriu Chiveri și Iulian Groza care au părăsit fotoliile de viceminiștri de externe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău