Italia: Patru cetățeni români dispăruți în continuare

  • 29 August 2016 08:30
Italia: Patru cetățeni români dispăruți în continuare

Patru cetățeni români sunt în continuare dați dispăruți în urma cutremurului din Italia, după ce zece dintre cei căutați au fost găsiți în viață.

Bilanțul total al victimelor este în acest moment de 11 morți, șase răniți și patru dispăruți, potrivit datelor anunțate de Ministerul Român de externe.

Trupurile neînsuflețite a șapte români morți în cutremurul din Italia vor fi repatriate, astăzi, pe cale rutieră. Costurile celor două transporturi sunt suportate integral de Ministerul de Externe, dintr-un fond special de urgență. Guvernul se reunește astăzi într-o ședință extraordinară pentru a evalua situația și măsurile luate în sprijinul românilor afectați de cutremur, după cum a anunțat premierul român Dacian Cioloș.

Oficialități de la București au mers, ieri, în Italia, unde i-au vizitat pe toți românii răniți și au discutat cu cei din zonele afectate. În Italia, au avut loc ieri, ceremonii religioase pentru victimele seismului de săptămâna trecută care a făcut 290 de morți, între care 11 români.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău