Istoria și evoluția pantofilor cu toc, prezentate în cadrul unei expoziții la New York

  • 10 Noiembrie 2014 14:22
Istoria și evoluția pantofilor cu toc, prezentate în cadrul unei expoziții la New York

Pantofii cu toc au devenit indispensabili în garderoba oricărei femei din întreaga lume. Acest tip de încălțăminte are și o istorie destul de lungă și a suferit o mulțime de modificări, ajustări și personalizări de-a lungul timpul.

Pornind de la aceste idei, la Muzeul Brooklyn din New York a fost inaugurată o expoziție dedicată pantofilor cu toc.

La expoziția inedită din New York sunt prezentați pantofi creați începând cu secolul al XVI-lea. Evenimentul arată cum a evoluat acest tip de încălțăminte. Sunt modele unicat de pantofi, precum și încălțăminte creată la imprimantă 3D. Organizatoii expoziției spun că tocurile înalte au ajuns să ocupe un loc foarte important în societate.

“Sunt multe motive pentru organizarea expoziției, deoarece multe femei poartă tocuri, iar multor bărbați le plac femeile care poartă tocuri.Totuși, noi suntem interesați să prezentăm istoria lungă a tocurilor înalte și cum s-au schimbat acestea de-a lungul timpului și în diferite locuri”, a spus curatorul expoziției de la Muzeul Brooklyn, Lisa Small. Printre creațiile expuse la New York sunt cele ale designerilor Christian Louboutin, Prada și Salvatore Ferragamo. Expoziția poate fi vizitată până în februarie, anul viitor, precizează Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,18
Câțiva nori
Umiditate:79 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău