Israelul a lovit, vineri seara, cartierul general al Hezbollah din Beirut. Ar fi fost vizat liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah

  • 28 Septembrie 10:25
Israelul a lovit, vineri seara, cartierul general al Hezbollah din Beirut. Ar fi fost vizat liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah

Armata israeliană afirmă că a lovit, vineri seara, cartierul general al Hezbollah din Beirut. Ar fi fost vizat liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah.

Potrivit surselor Reuters, liderul Hezbollah este în viață. Nori groși de fum se ridică deasupra capitalei libaneze, iar câteva clădiri au fost distruse. Există persoane ucise, dar și zeci de răniți, scrie G4Media.

Atacul a fost aprobat de către premierul israelian Benjamin Netanyahu, aflat la New York pentru Adunarea Generală a ONU. Netanyahu și-a întrerupt vizita pentru a reveni în Israel.

Armata Israelului a transmis sâmbătă dimineață că a lansat o nouă rundă de lovituri aeriene în Liban, de data aceasta în regiunea Bekaa din estul țării, potrivit unei declarații de sâmbătă dimineață: „IDF atacă acum ținte teroriste ale Hezbollah în regiunea Bekaa din Liban”, se arată în declarația citată de CNN.

De asemenea, armata israeliană spune că a interceptat mai multe rachete după ce a detectat că 10 din ele au fost lansate în zona Galileii Superioare din nordul Israelului, transmite Reuters citată de The Guardian.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:88 %
Vint:5,66 m/s
Sun
18
Mon
17
Tue
16
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău