Israelul, pregătit să își extindă ofensiva în Fâșia Gaza

  • 18 Noiembrie 2012 14:06
Israelul, pregătit să își extindă ofensiva în Fâșia Gaza

O baterie antirachetă ”Iron Dome” a interceptat duminică două rachete lansate dinspre Fâșia Gaza împotriva Tel Avivului, a anunțat poliția israeliană.

Israelul este pregătit să își extindă semnificativ ofensiva în Fâșia Gaza, a declarat duminică, 18 noiembrie, Premierul Israelian, Benjamin Netanyahu, fără a da detalii despre această extindere a operațiunilor și nici despre posibilitatea unei ofensive terestre.

O baterie antirachetă ”Iron Dome” a interceptat duminică două rachete lansate dinspre Fâșia Gaza împotriva Tel Avivului, a anunțat poliția israeliană. Cu puțin timp mai înainte, sirenele de alertă aeriană au răsunat pentru a patra zi consecutiv la Tel Aviv, provocând panică. În același timp, în Gaza, brațul armat al grupării Hamas, Brigăzile Ezzedin al-Qassam, a anunțat că a tras în direcția Tel Avivului o rachetă de tipul Fajr 5.

Trei copii palestinieni, cu vârste cuprinse între un an și trei ani, au fost uciși în raiduri israeliene în Fâșia Gaza în această dimineață, potrivit unor surse medicale palestiniene. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău