Irina Gutnic a fost numită în funcția de director al „Apă-Canal Chișinău”

  • 14 Iunie 09:32
Irina Gutnic a fost numită în funcția de director al „Apă-Canal Chișinău”

Juristul Irina Gutnic a fost numită ieri în funcția de director general al Societății pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău”. Noul șef a fost prezentat colectivului de către Serghei Popovici, ex-directorul general al întreprinderii, transmite MOLDPRES.

În cadrul unei ședințe operative, colectivul instituției a făcut cunoștință cu noua conducere, iar fostul șef i-a urat o activitate prodigioasă alături de echipa „Apă-Canal Chișinău”, pentru a obține rezultate fructuoase, scrie MOLDPRES.

În discursul său, Irina Gutnic a trasat un șir de obiective strategice, care ar contribui la dezvoltarea de mai departe a sectorului de alimentare cu apă și de canalizare. La fel, aceasta și-a îndemnat colegii să depună  eforturi sporite, direcționate spre majorarea performanțelor și a calității serviciilor oferite în folosul comunității.

În perioada 2003-2006, Irina Gutnic a activat la Ministerul Muncii ca specialist principal în Direcția raporturi de muncă. Ulterior, aceasta a lucrat la Ministerul Economiei. Din 2014 până în 2017, a activat la Curtea de Conturi, iar din iulie 2017, a fost numită în funcția de Consilier pentru soluționarea contestațiilor - director general adjunct al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
31,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Wed
22
Thu
24
Fri
24
Sat
25
Sun
27
Arhivă Radio Chișinău