iPhone 15 ar putea intra pe piață pe 22 septembrie

  • 07 August 2023 08:50
iPhone 15 ar putea intra pe piață pe 22 septembrie

În ciuda problemelor de producție avute în cazul versiunilor Pro, cel puțin unele din modelele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15 vor putea fi cumpărate din 22 septembrie, transmite News.ro.

Apple va organiza evenimentul de prezentare al noilor iPhone-uri pe 12 sau pe 13 septembrie, susțin surse din cadrul companiei citate de Bloomberg.

Aceleași surse dau ca sigură data de 22 septembrie pentru începutul disponibilității seriei iPhone 15.

Nu este clar, însă, dacă toate sau doar unele din modelele care compun seria iPhone 15 vor putea fi găsite în magazine începând cu data de 22 septembrie.

Pe surse, se vehiculează faptul că LG a întâmpinat probleme în procesul de producție a ecranelor pentru versiunile Pro, după ce Apple a decis să îngusteze cu aproximativ o treime rama neagră din jurul acestora.

Nu este exclus ca versiunile Pro și Pro Max să intre mai târziu pe piață sau să fie disponibile la început într-un număr mai mic de exemplare.

Intrarea pe piață pe 22 septembrie ar face ca vânzările noilor iPhone-uri să prindă ultima săptămână din al treilea trimestru al anului și să aibă un impact financiar pozitiv asupra acestuia.

Analiștii așteaptă o revenire a smartphone-urilor Apple în al patrulea trimestru al anului, mai ales că al patrulea trimestru al anului trecut ducea probleme de producție în China din cauza pandemiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău