Ion Chicu: Sunt posibile remanieri guvernamentale, începând de la premier

  • 13 Noiembrie 2020 15:44
Ion Chicu: Sunt posibile remanieri guvernamentale, începând de la premier

Premierul Ion Chicu spune că sunt posibile remanieri guvernamentale, începând de la prim-ministru și finalizând cu orice membru al cabinetului de miniștri. Motivul acestor remanieri ar fi rezultatul evaluării performanței, în primul rând, apoi activitatea politică. Declarația a fost făcută de Ion Chicu în cadrul unei conferințe de presă susținută cu ocazia prezentării raportului de activitate la un an de mandat, transmite IPN.

Prim-ministrul spune că soarta Guvernului este în mâna Parlamentului și, dacă legislativul  decide revocarea executivului, îi aparține decizia. „Noi am spus că Guvernul este tehnocrat. Noi nu ne ajustăm agenda la agendele politice ale cuiva. Probabil, ați văzut că în campania electorală noi am fost foarte retrași, nu ne-am perindat pe la platforme TV. Am lăsat concurenții electorali să prezinte tot ce pot ei societății, ca să nu influențăm alegătorii”, a menționat premierul.

Șeful executivului le-a mulțumit colegilor care recent au părăsit componența Guvernului – miniștrii înaintați de Partidul Democrat. Ion Chicu a ținut să menționeze că miniștrii nu au plecat din cauza unor performanțe reduse, ci pentru cp partidul care i-a delegat a spus că-i retrage.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău