Ion Chicu îi adresează felicitări omologului său român

  • 30 Noiembrie 2019 09:50
Ion Chicu îi adresează felicitări omologului său român

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul său român, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Naționale a României, urându-i „cele mai cordiale felicitări și urări de sănătate, pace și prosperitate”, transmite IPN.

Premierul moldovean și-a exprimat aprecierea pentru dinamica dialogului politic bilateral  și evoluțiile înregistrate pe dimensiunea economică și socială a cooperării dintre cele două țări.

„Multitudinea proiectelor strategice implementate cu sprijinul financiar din partea Guvernului de la București și crearea recentă a Departamentului privind relația cu Republica  Moldova confirmă elocvent că țara mea continuă să rămână o prioritate de prim rang pentru autoritățile României”, a remarcat Ion Chicu, într-o scrisoare transmisă premierului român.

Prim-ministrul a mulțumit pentru toate manifestările de implicare și sprijin de care Moldova s-a bucurat în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrare  europeană a Republicii Moldova și l-a invitat pe Ludovic Orban la Chișinău într-o perioadă convenabilă dânsului.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău