Investiția care aduce 800 de dolari zilnic și pe care oricine o poate face... în SUA

  • 15 Aprilie 2018 11:22
Investiția care aduce 800 de dolari zilnic și pe care oricine o poate face... în SUA

Achiziția proprietăților imobiliare pentru ca apoi să le vinzi sau să le închiriezi este o metodă foarte veche pentru a câștiga bani în plus. Cum populuația globului crește și numărul de locuințe avansează într-un ritm redus, prețul caselor și apartamentelor crește zilnic. În unele locuri mai mult, în altele mai puțin. San Jose este orașul din Statele Unite unde valoarea unei case crește cu 800 de dolari în fiecare zi.

În medie, un proprietar din State Unite câștigă cam 50 de dolari în fiecare zi, potrivit unei analize Zillow, companie de real-estate. Creșterile de prețuri în unele părți ale SUA au fost semnificativ mai mari. În orașele în plină dezvoltare, ce au devenit hub-uri tehnologice, preum San Jose, San Francisco și Seattle, aprecierea casei tipice într-un an este echivalentul unui salariu anual de șase cifre, relatează BusinessMagazin.ro

De exemplu, prețul unei case din San jose crește cu 99 de dolari pe oră sau cu 798 de dolari pe zi. Asta înseamnă o sumă de peste 200.000 de dolari pe an. Prețul unei locuințe din San Francisco crește zilnic cu 481 de dolari, în timp ce prețul unei locuințe din New York avansează cu 337 de dolari pe zi.

"Pentru proprietarii care și-au plătit deja ipoteca, acest "venit" suplimentar poate servi ca un fel de al doilea loc de muncă, fără ca acesta să lucreze prea mult", spune Aaron Terrazas, econosmist Zilow, pentru Bloomberg.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău