Investigație ZDG: Teren încercuit cu gard pe Nistru. Cumnatul și prietenii lui Igor Dodon au început o construcție neautorizată

  • 24 Iulie 2020 11:36
Investigație ZDG: Teren încercuit cu gard pe Nistru. Cumnatul și prietenii lui Igor Dodon au început o construcție neautorizată

Pe malul râului Nistru, în localitatea Molovata, raionul Dubăsari, recent a început, în forță, o construcție care a nemulțumit mai mulți locuitori. Terenul a fost încercuit de un gard înalt, de câțiva metri. Spre nemulțumirea vecinilor, proprietarii terenului, unul dintre ei fiind cumnatul președintelui Igor Dodon, au decis să extindă construcția chiar în apele râului Nistru, unde au turnat beton și au amenajat o platformă care ar urma să fie folosită pe post de debarcader.

În timp ce, la Molovata, lucrările de construcție sunt în plină desfășurare, sătenii spun că această proprietate ar urma să servească drept zonă de odihnă și pentru familia președintelui Igor Dodon. De cealaltă parte, instituția prezidențial susține că șeful statului nu are nicio atribuție la această construcție.

Lucrările de construcție se desfășoară la Molovata, satul de baștină al primei doamne, Galina Dodon. Deși terenurile pe care au loc lucrările au fost cumpărate anul trecut, vecinii ne-au comunicat că abia în această primăvară a început construcția. Amplasate pe malul râului Nistru, terenurile, spre nemulțumirea locuitorilor din zonă, au fost înconjurate de un gard înalt pe care vecinii îl compară cu zidurile unui penitenciar.

Citiți continuarea  investigației pe Ziarul de Gardă.

 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,89
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:2,24 m/s
Sun
16
Mon
14
Tue
11
Wed
13
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău