Întrevedere FILAT - PUTIN

  • 05 Septembrie 2012 19:05
Întrevedere FILAT - PUTIN

Aspecte ale reglementării conflictului transnistrean vor fi dezbătute de președintele Federației Ruse Vladimir Putin și premierul Vlad Filat în cadrul vizitei acestuia la Moscova

Aspecte ale reglementării conflictului transnistrean  vor fi dezbătute de președintele Federației Ruse Vladimir Putin și premierul Vlad Filat în cadrul vizitei acestuia la Moscova pe 12 septembrie, anunță un comunicat de presă al Kremlinului. "Vor fi dezbătute aspecte de actualitate ale colaborării ruso-moldovenești în sferele politică, economico-comercială și cultural-umanitară, precum și colaborarea în cadrul CSI, se mai spune în comunicatul de presă.
Vlad Filat va vizita Rusia în perioada 10-12 septembrie, la invitația primului ministru al Federației Ruse, Dmitri Medvedev. Vizita coincide cu inaugurarea Zilelor Culturii Moldovei în Rusia. Zilele culturii moldovenești se vor desfășura la Sankt-Petersburg și Moscova în perioada 10-15 septembrie.
Rusia rămâne unul dintre principalii parteneri ai Republicii Moldova, cu 22% din cifra de afaceri de comerț exterior a Republicii Moldova" - reamintește Serviciul de presă al Kremlinului.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău