Întrevedere bilaterală | Maia Sandu i-a mulțumit lui Klaus Iohannis pentru sprijinul de care R.Moldova a beneficiat din partea României

  • 28 August 2021 17:20
Întrevedere bilaterală | Maia Sandu i-a mulțumit lui Klaus Iohannis pentru sprijinul de care R.Moldova a beneficiat din partea României

Președintele Maia Sandu a discutat ieri, 27 august, cu președintele României, Klaus Iohannis, care a venit la Chișinău pentru a participa la celebrarea celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea independeței Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat al Președinției, Maia Sandu i-a mulțumit lui Klaus Iohannis pentru sprijinul de care Republica Moldova a beneficiat din partea României și care este rezultatul direct al discuțiilor pe care le-au avut. „Mă refer la cele peste 500 de mii de doze de vaccin, donate de Guvernul de la București, la cele 6000 de tone de motorină, care au venit în susținerea agricultorilor noștri afectați de secetă, dar și la alte acțiuni și programe ce vin în ajutorul oamenilor”, a spus Președinta Maia Sandu.

La rândul său,președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că România va rămâne în continuare un susținător fidel al țării noastre, așa cum a fost în toți cei 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale a României, Maia Sandu a acceptat invitația lansată de Klaus Iohannis de a efectua o vizită la București. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,66 m/s
Fri
23
Sat
25
Sun
25
Mon
25
Tue
25
Arhivă Radio Chișinău