Interviu cu Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Valeriu Zgonea

  • 21 Septembrie 2015 16:41
Interviu cu Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Valeriu Zgonea

Camera Deputaților de la București și Parlamentul R. Moldova își vor spori cooperarea, iar Chișinăul va beneficia de consultanță, expertiză și sprijin politic pentru implementarea Acordului de Asociere și apropierea de Uniunea Europeană.

Aceste acțiuni sunt prevăzute de Memorandumul semnat vineri la Chișinău de președinții celor două instituții Valeriu Zgonea și Andrian Candu.

Valeriu Zgonea a efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, o vizită de două zile la Chișinău în care a reiterat sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova.

El a precizat că Memorandumul semnat de cele două legislative va permite transferul de expertiză Parlamentului Republicii Moldova consolidând astfel eforturile de integrare europeană a țării. Valeriu Zgonea a declarat că Republica Moldova are nevoie stringentă de reforme importante în domeniul justiției și combaterii corupției și a sugerat care ar trebui să fie și principalele priorități ale guvernării de la Chișinău.


Vă propunem să ascultați, în continuare, un interviu cu președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Valeriu Zgonea, realizat de reporterul Radio Chișinău:

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Nori împrăștiați
Umiditate:84 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău