INTERFAX | Forțele Aero-Spațiale ale Rusiei au planificat anul acesta peste 500 de exerciții de diferite niveluri

  • 09 Ianuarie 2018 13:02
INTERFAX | Forțele Aero-Spațiale ale Rusiei au planificat anul acesta peste 500 de exerciții de diferite niveluri

Forțele Aero-Spațiale ale Rusiei vor efectua în 2018 peste 500 de exerciții și vor folosi experiența dobândită în acțiunile de luptă din Siria, informează surse din Ministerul Apărării al Federației Ruse. 

“Sunt planificate acțiuni de pregătire de luptă, din care principale vor fi peste 500 de exerciții de diferite niveluri, peste 1300 de acțiuni comune cu diferite categorii de militari” – au comunicat, pentru Interfax, surse din cadrul Departamentului pentru informare și mijloace de comunicare în masă al Ministerului Apărării al Federației Ruse. Potrivit surselor, este planificată, de asemenea, participarea Forțelor Aero-Spațiale la concursurile ”Aviadarts-2018”, ”Cheile Cerului-2018” și ”Frontiere aeriene-2018”. 

”În 2018, pregătirea Forțelor Aero-Spațiale se va desfășura cu folosirea unor modele moderne de armament și tehnică militară. Se va urmări dezvoltarea sistemului de conducere, de recunoaștere și de luptă radio-electronică; se va ține cont de experiența de luptă dobândită în cursul operațiunii speciale din Republica Arabă Siriană” – au declarat sursele din cadrul departamentului. Întreaga pregătire, au arătat sursele citate, ”are ca scop sporirea pregătirii de luptă a trupelor gata să îndeplinească sarcini militare (de instruire și de luptă) în orice condiții”.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău