Întâlnirile TVR Moldova cu DELIA

  • 02 Martie 2023 12:45
Întâlnirile TVR Moldova cu DELIA

Cunoscuta interpretă DELIA este invitata seratei culturale „Întâlnirile TVR Moldova”, care va avea loc marți 7 martie, ora 11.00, în prejma Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul este organizat de TVR Moldova și va fi găzduit de Teatrul Fără Nume. DELIA va povesti spectatorilor despre activitatea sa, perioadele dificile din viață și succesele obținute în decursul anilor. Cei prezenți la serata culturală vor avea parte de o discuție cu mărturisiri despre momentele de revelație pe care le-a trăit interpreta peste tot în lume, inclusiv la Chișinău. Intrarea este în baza invitațiilor.

Delia estecântăreață, compozitoare, dansatoare și vedetă de televiziune. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. 

În anul 2015, a lansat albumul de studio Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hitului care a fost #1 pentru 21 de săptămâni în topul ,,Media Forest". În martie 2015, Delia susține primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert cu toate locurile vândute. 

Mai multe din piesele sale devin hituri, Delia fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău