Instituție media de la Chișinău, premiată în cadrul Galei Superscrieri de la București

  • 20 Aprilie 2021 16:15
Instituție media de la Chișinău, premiată în cadrul Galei Superscrieri de la București

Oameni și kilometri, singura instituție media din Republica Moldova nominalizată în cadrul Galei Superscrieri din România, a obținut în acest an premiul II la categoria Reportaj, transmite InfoPrut.ro.

Articolul „Troleibuzul 21”, semnat de Botnariuc Liliana, reprezintă o reconstituire a accidentului rutier de la Buiucani și despre cum Republica Moldova a înfăptuit o reformă pe parcursul a zece ani, și a obținut premiul II la categoria Reportaj.

Potrivit sursei citate, câștigătorii au fost anunțați luni seară în cadrul unei gale desfășurată online.

La Superscrieri ediția a 10-a, Oameni și Kilometri a fost singura instituție media din Republica Moldova nominalizată și premiată.

În cadrul ediției de anul trecut, instituția a obținut locul I la categoria Reportaj, cu materialul „Prăbușire”, iar la ediția numărul 7, Oameni și kilometri a obținut locul II la categoria Portret, cu materialul „Medic la sat. Scor 1:6” și locul III la categoria Reportaj, cu „Internatul testamentar”.

Superscrieri este o inițiativă a Fundației Friends for Friends din România, realizată împreună cu oameni și companii care vor să susțină responsabilitatea în documentarea și transmiterea realității și e adresată exclusiv autorilor de limbă română.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău