Instagram a lansat o revistă online pentru a le oferi studențiilor sfaturi privind gestionarea stresului provocat de examene

  • 09 Mai 2019 14:22
Instagram a lansat o revistă online pentru a le oferi studențiilor sfaturi privind gestionarea stresului provocat de examene

Instagram a lansat o revistă online pentru a le oferi studenților sfaturi și sprijin pentru gestionarea stresului în timpul sesiunilor de examene, relatează joi Press Association, citat de Agerpres.

Revista online, numită #GramFam, oferă informații și sfaturi de la o serie de celebrități și influenceri, între care actrița Jameela Jamil și Dr Alex George, star al emisiunii Love Island.

 

Platforma media deținută de Facebook lucrează la noul proiect alături de serviciul de sprijinire al tinerilor The Mix și organizația de caritate Campaign Against Living Miserably (Calm).

Instagram a declarat că utilizarea hashtagului #examstress pe platformă a crescut cu 640% în perioada martie - mai 2018. La rândul său, The Mix a afirmat că a observat o creștere cu 114% a utilizării serviciilor sale de către tineri în acceași perioadă a anului trecut.

"An de an, vedem tot mai mulți tineri care se confruntă cu stresul în timpul sezonului de examene, motiv pentru care parteneriatul nostru cu Instagram, Calm și cu toți contributorii #GramFam este atât de important", a declarat directorul executiv al The Mix, Chris Martin.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău