Începe a 10-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Timișoara, organizat de Radio România

  • 13 Iunie 2018 16:28
Începe a 10-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Timișoara, organizat de Radio România

Miercuri, 13 iunie, începe cea de-a 10-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Timișoara, organizat de Radio România. Evenimentul se va desfășura până duminică, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Libertății. 

Caravana Gaudeamus revine la Timișoara, după cinci ani de absență, iar evenimentul este perceput de iubitorii de carte ca o adevărată sărbătoare a culturii Vizitatorii târgului vor găsi în Piața Libertății cele mai importante edituri din țară, care au venit cu ultimele apariții editoriale, la prețuri promoționale. Organizatorii au pregătit un stand special dedicat Centenarului Marii Uniri, dar și numeroase evenimente, precum concursul „Lectura la doi pași”, adresat elevilor, campania „Cărțile se întorc acasă” și tombola Gaudeamus.

Cititorii vor avea ocazia să intre și în Laboratorul imaginar, prima instalație interactivă pentru măsurarea undelor cerebrale și transformarea acestora în proiecții vizuale, în funcție de emoțiile din timpul lecturii. Nu vor lipsi lansările de carte și întâlnirea cu „Invitații de nota 10”: olimpicii României. 

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău