Incendiu violent în nordul Californiei, soldat cu cel puțin cinci morți. Malibu, amenințată de flăcări

  • 10 Noiembrie 2018 10:50
Incendiu violent în nordul Californiei, soldat cu cel puțin cinci morți. Malibu, amenințată de flăcări

Pompierii din nordul Californiei afirmă că nu au putut face nimic pentru a împiedica un incendiu să mistuie un oraș întreg și să provoace moartea a cel puțin nouă persoane.

Cinci dintre acestea au fost descoperite într-o mașină.

La numai o zi după declanșare, incendiul a distrus orașul Paradise, extinzându-se apoi pe o suprafață de peste 360 de kilometri pătrați unde a distrus mai mult de 6.000 de clădiri.

În mod tragic, cele cinci persooane surprinse de flăcări în mașină încercau să scape din Paradise, localitate care adăpostea 27.000 de persoane și care a fost complet distrusă. Acum, echipele de salvare continuă să caute alte eventuale victime sub ruine, în condițile în care autoritățile se tem că numărul acestora ar putea fi mult mai mare, însă aceste presupuneri nu au fost confirmate încă, rlatează Rador. 

În același timp, la circa 600 km mai la sud, aproape de Los Angeles, Malibu era în stare de alertă ca urmare a unui incendiu violent izbucnit cu o zi înainte.

Mai multe celebrități au fost nevoite să evacueze zona, printre acestea numărându-se Kim Kardashian, actrița Alyssa Milano și regizorul mexican Guillermo del Toro, notează Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:4,12 m/s
Mon
26
Tue
25
Wed
20
Thu
23
Fri
24
Arhivă Radio Chișinău