INCENDIU puternic în centrul Dubaiului, în apropiere de iconicul Burj Khalifa (VIDEO/FOTO)

  • 02 Aprilie 2017 10:17
INCENDIU puternic în centrul Dubaiului, în apropiere de iconicul Burj Khalifa (VIDEO/FOTO)

Un incendiu puternic a izbucnit pe un teren de construcție din centrul orașului Dubai, în apropiere de iconicul zgârie nori al Emiratelor Arabe Unite, Burj Khalifa și de Dubai Mall, acoperind zona de fum negru.

Incendiul masiv a erupt într-o clădire din apropierea mallului Burj Khalifa, la ora locală 6.30 am, potrivit martorilor oculari, transmite Mediafax.ro.

Într-un comunicat, Biroului de Presă din Dubai a confirmat că clădirea unde a izbucnit incendiul se află încă în construcție și că aparține dezvoltatorului imobiliar Emaar.

Autoritățile au deplasat la fața locului echipaje de pompieri, inclusiv un elicopter și echipaje de intervenție de urgență care au împrejmuit aria din jurul incendiului. Nu au fost raportate victime sau răniți, deși mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului.

“Echipaje de ambulanță au fost trimise în zona de intervenție și nu au fost raportate stricăciuni”, au declarat reprezentanții Biroului de Presă din Dubai.

Mai multe postări de pe rețelelel de socializare au suprins focul și fumul negru care s-a răspândit pe cerul orașului Dubai.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău