Incendiu de proporții în Moscova. 400 de oameni au fost evacuați de urgență dintr-o clădire cu șase etaje cuprinsă de flăcări

  • 09 Februarie 10:42
Incendiu de proporții în Moscova. 400 de oameni au fost evacuați de urgență dintr-o clădire cu șase etaje cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o clădire de locuințe din nord-vestul Moscovei. Autoritățile ruse au spus că "aproximativ 400" de persoane au fost evacuate.

Imagini distribuite pe rețelele sociale au arătat o clădire mare unde flăcări uriașe cuprinseseră acoperișul, scrie Digi24.

La fața locului se aflau mașini de pompieri și mașini de poliție, potrivit acestor înregistrări video distribuite pe scară largă. 

"Centrul de management al crizelor (...) din Moscova a primit un mesaj despre un incendiu pe strada Șerniahovskogo nr. 2, unde era un incendiu pe acoperișul unei clădiri rezidențiale cu șase etaje", în apropierea stației de metrou "Aeroport", au raportat pe Telegram serviciile municipale ale Ministerului Situațiilor de Urgență. 

"Serviciile municipale au fost trimise imediat la fața locului", au adăugat acestea, indicând că nu au "informații" despre posibilele victime, scrie Agerpres.

Patru mii de metri pătrați sunt în flăcări, potrivit ministerului rus, care a precizat că la fața locului au fost trimiși "peste 130 de specialiști", precum și "două elicoptere Ka-32" pentru a încerca să țină flăcările sub control.

Într-un comunicat separat, aceeași sursă a indicat că "aproximativ 400 de persoane au fost evacuate". "Au fost trimise autobuze la locul incendiului pentru a evacua aceste persoane", a continuat sursa.

Autoritătile nu au anunțat care e cauza incendiului.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a asigurat rapid pe Telegram că "pompierii iau toate măsurile necesare pentru a stinge incendiul". "Locuitorii evacuați primesc ajutorul necesar", a adăugat el.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău