Încă un medic a decedat la datorie. Ala Nemerenco: Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile

  • 10 Octombrie 2020 13:21
Încă un medic a decedat la datorie. Ala Nemerenco: Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile

Colectivul IMSP Asociația Medicală Teritorială Centru exprimă compasiune și sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor în legătura cu trecerea prematură în eternitate a dnei Veronica Grosu, șefa secției medicină de familie.

„Pentru noi toți durerea și pierderea sunt mari, a plecat un om, care si-a dedicat sufletul si viata pentru binele pacientilor si a celor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace si liniste!”, potrivit unui comunicat al conducerii IMSP AMT Centru.

În legătură cu acest caz, ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declrat că numărul personalului medical decedat la datorie nici pe departe nu e cel pe care îl anunță autoritățile. „Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile. Lanțul se strânge tot mai tare și mai tare, înțelegeți odată aceasta, oameni buni!

... A plecat dintre noi și Veronica Grosu, un medic și Om cu literă mare, șefă de secție la AMT Centru. Atât de energică, pozitivă, veselă, întelegatoare, plină mereu de viață, săritoare la nevoie, competentă, muncitoare. Nu există cuvinte care ar putea reda ce simți când pleacă oamenii nu doar cunoscuți, dar colegii cu care ai muncit alături, prietenii, rudele. Voi, cei de sus, încă nu ați simțit aceasta?! Nu ați înmormântat încă pe nimeni?”, a scis Ala Nemerenco pe Facebook. 

Menționăm că Ministerul sănătății nu a comunicat, deocamdată nimic despre acest deces și nu a reacționat la declarațiile de mai sus.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău