Încă un medic a decedat la datorie. Ala Nemerenco: Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile

  • 10 Octombrie 13:21
Încă un medic a decedat la datorie. Ala Nemerenco: Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile

Colectivul IMSP Asociația Medicală Teritorială Centru exprimă compasiune și sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor în legătura cu trecerea prematură în eternitate a dnei Veronica Grosu, șefa secției medicină de familie.

„Pentru noi toți durerea și pierderea sunt mari, a plecat un om, care si-a dedicat sufletul si viata pentru binele pacientilor si a celor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace si liniste!”, potrivit unui comunicat al conducerii IMSP AMT Centru.

În legătură cu acest caz, ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declrat că numărul personalului medical decedat la datorie nici pe departe nu e cel pe care îl anunță autoritățile. „Colegii noștri pleacă spe ceruri zi de zi, iar autoritățile raportează puțin peste 30 deja de luni de zile. Lanțul se strânge tot mai tare și mai tare, înțelegeți odată aceasta, oameni buni!

... A plecat dintre noi și Veronica Grosu, un medic și Om cu literă mare, șefă de secție la AMT Centru. Atât de energică, pozitivă, veselă, întelegatoare, plină mereu de viață, săritoare la nevoie, competentă, muncitoare. Nu există cuvinte care ar putea reda ce simți când pleacă oamenii nu doar cunoscuți, dar colegii cu care ai muncit alături, prietenii, rudele. Voi, cei de sus, încă nu ați simțit aceasta?! Nu ați înmormântat încă pe nimeni?”, a scis Ala Nemerenco pe Facebook. 

Menționăm că Ministerul sănătății nu a comunicat, deocamdată nimic despre acest deces și nu a reacționat la declarațiile de mai sus.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
3
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:4,6 m/s
Sat
5
Sun
1
Mon
-0
Tue
0
Wed
3

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău