Încă un deputat PD părăsește formațiunea și se alătură grupului „Pro Moldova”. Ce spune Dumitru Diacov

  • 29 Februarie 2020 09:34
Încă un deputat PD părăsește formațiunea și se alătură grupului „Pro Moldova”. Ce spune Dumitru Diacov

Deputatul PD Gheorghe Brașovschi a anunțat că părăsește formațiunea și fracțiunea din Parlament. El a afirmat că decizia a fost luată ca urmare a utimelor evoluții în PD și este una foarte grea, dar asumată.

„În ultimii ani, în echipa Partidului Democrat am reușit să facem multe lucruri frumoase, să realizăm fapte concrete și să aducem încrederea oamenilor în viitor. Din păcate, în prezent, nu mai am o susținere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncesc în această direcție. Pentru a putea realiza, în continuare, angajamentele asumate față de cetățeni, am decis să mă alătur colegilor mei din grupul parlamentar PRO MOLDOVA, condus de Andrian Candu”, a scris deputatul pe Facebook. 

La rândul său, președintele fracțiunii PD, Dumitru Diacov susține că Gheorghe Brașovschi l-a anunțat că pleacă din partid. „Cu lacrimi în ochi, cerându-și scuze, mi-a spus că părăsește fracțiunea și se alăturp grupului Candu. Am încercat să-i lămuresc, să-l conving. Am înțeles că totul deja e rezolvat. A plâns el, am plâns și eu! Mare tragedie! Când înțelegi și nu poți face nimic!”, a afirmat Diacov. 

Amintim că șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat că părăsesc PD și formează grupul „Pro-Moldova”, acuzând conducerea formațiunii de faptul că ar negocia o alianță cu PSRM.  

 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău