Încă un angajat al Cancelariei de Stat a decedat după accidentul de la Buiucani

  • 03 Noiembrie 2021 16:45
Încă un angajat al Cancelariei de Stat a decedat după accidentul de la Buiucani

Încă o persoană a decedat după accidentul produs în această dimineață în sectorul Buiucani. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care era pasager. El s-a stins din viață în secția de reanimare, unde fusese internat.

Un bărbat a murit, iar alți trei s-au ales cu traumatisme, în urma unui accident produs în această dimineață, 3 noiembrie, în sectorul Buiucani al capitalei. În urma impactului, la fața locului a fost solicitată și o echipă de descarcerare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Automobilul implicat în accident aparține Cancelariei de Stat, iar toți cei patru bărbați sunt angajați ai Guvernului, transmite IPN.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06.30, la intersecția străzilor N. Costin și O. Ghibu. Direcția de poliție a capitalei precizează că automobil de model „Skoda”, condus de un bărbat de 63 de ani, s-a ciocnit într-un pilon electric. Trei pasageri au fost duși la spital, șoferul însă a decedat pe drum.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Contactată de IPN, Aura Revenco, consultant principal în Direcția comunicare și protocol a Guvernului, a declarat că mașina implicată în accident aparține Cancelariei de Stat, iar toți cei patru bărbați – șoferul și trei pasageri – sunt angajați ai Guvernului. Accidentul s-a produs în timpul orelor de serviciu, mai exact, șoferul îi transporta pe cei trei colegi la muncă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău