Încă trei țări adăugate pe lista statelor cu peste 500 de cazuri de COVID-19

  • 19 Martie 2020 14:40
Încă trei țări adăugate pe lista statelor cu peste 500 de cazuri de COVID-19

Încă trei țări au fost adăugate pe lista cu statele care au peste 500 de cazuri confirmate de infecție cu noul coronavirus, în cazul cărora se impune izolarea la domiciliu a cetățenilor români care vin din acestea, scrie Digi24.

Pe lista actualizată și publicată joi pe site-ul INSP au fost adăugate Brazilia, Cehia și Portugalia.

Potrivit unei decizii a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cetățenii români care vin din state cu peste 500 de cazuri confirmate de infecție cu noul coronavirus vor fi izolați la domiciliu timp de 14 zile, acestea fiind cunoscute ca ''zone galbene''.

Pe site-ul INSP a fost publicată joi lista actualizată cu aceste țări. Ele sunt: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Coreea de Sud - partea țării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Portugalia, Republica Populară Chineză - zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii și Suedia.

Statele care sunt marcate ca ''zone roșii'' și pentru care se impune carantina sunt: Republica Populară Chineză - regiunea Hubei, Italia - întreaga țară, Coreede Sud - Daegu (oraș) și Cheongdo (județ) și Iran - întreaga țară.

Sursa:Digi24

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău