În următoarele zece zile Procuratura va continua să activeze într-un regim special (bizlaw.md )

  • 07 Aprilie 2020 10:22
În următoarele zece zile Procuratura va continua să activeze într-un regim special (bizlaw.md )

Zilele de 7 – 17 aprilie 2020 sunt zile de repaus pentru angajații Procuraturii. Potrivit unui Ordin semnat de Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, în această perioadă procurorii-șefi ai procuraturilor teritoriale și specializate vor asigura activitatea procuraturii, de regulă, de la domiciliu, utilizând mijloacele de comunicare la distantă. Aceștia vor desemna câte un procuror care, în caz de adresare a cetățenilor sau a organului de urmărire penală, se va deplasa la serviciu pentru efectuarea acțiunilor procesuale necesare și care nu suferă amânare, scrie bizlaw.md

Totodată, vor asigura plasarea în loc vizibil la intrarea în edificiul procuraturii a datelor de contact ale procurorului de serviciu și vor coordona și dispune, în funcție de volumul de lucru sau alte situații de urgență, rotația sau, după caz, substituirea procurorilor desemnați de serviciu. Vor comunica cu procurorii desemnați de serviciu exclusiv prin mijloace electronice de comunicare, fiind evitat contactul direct.

De asemenea, adjuncții Procurorului General și, la indicația lor, șefii de subdiviziuni ai Procuraturii Generale, vor asigura activitatea Procuraturii pe domeniile de activitate, de regulă, de la domiciliu, utilizând mijloacele electronice de comunicare.

Recuperarea zilelor de odihnă, se va realiza în modul stabilit de Guvern, după ridicarea stării de urgență.

Sursa:BIZLAW.MD 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău