În Republica Moldova a fost lansată Campania „Culisele Integrării Europene: transparență pentru viitor”

  • 14 Septembrie 09:13
În Republica Moldova a fost lansată Campania „Culisele Integrării Europene: transparență pentru viitor”

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT a lansat astăzi o campanie de informare online, cu genericul „Culisele Integrării Europene: transparență pentru viitor”. Campania va cuprinde o serie din 9 videoclipuri care oferă o privire detaliată asupra parcursului Republicii Moldova în procesul de integrare europeană și se va desfășura pe parcursul lunilor septembrie și octombrie 2024, transmite MOLDPRES.

Prin intermediul interviurilor, campania va aduce în prim-plan perspectivele fostului premier Ion Sturza și ale fostei premierE Natalia Gavrilița din culisele eforturilor de integrare europeană, demarate încă în anii 90. De asemenea, directorul executiv al ADEPT, Igor Boțan, și primarul municipiului Comrat, Serghei Anastasov, vor oferi informații esențiale despre parcursul european al Republicii Moldova, punând accent pe momentele cheie, provocările și realizările recente.

Campania va explora, de asemenea, oportunitățile actuale și viitoare în contextul aderării la Uniunea Europeană. Scopul principal al campaniei este de a asigura o înțelegere aprofundată a procesului de integrare europeană, facilitând accesul la informație pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Videoclipurile vor fi difuzate pe platformele de socializare ale ADEPT și pe canalele media online din Republica Moldova.

Campania de informare beneficiază de suportul financiar al Uniunii Europene și al organizației German Marshall Fund of the United States (GMF). 

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Thu
18
Fri
17
Sat
19
Sun
19
Mon
19
Arhivă Radio Chișinău