În R. Moldova se va folosi un nou echipament de personalizare a numerelor de înmatriculare a mașinilor

  • 16 Noiembrie 2023 13:02
În R. Moldova se va folosi un nou echipament de personalizare a numerelor de înmatriculare a mașinilor

Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat astăzi, 16 noiembrie, despre punerea în funcțiune a unui nou echipament de personalizare a numerelor de înmatriculare pentru autovehicule. Acesta a fost activat de reprezentanții companiei UTAL (Polonia), aflați în vizita de lucru la ASP, transmite MOLDPRES.

Echipamentul specializat NFC Secure Plus este o soluție ce asigură gestionarea și controlul operațiunilor desfășurate de către operator, reduce gradul de intervenție umană, crescând eficiența și precizia operațiunilor în procesul de producție a plăcuțelor de înmatriculare, scrie sursa citată.

„Software-ul programat efectuează verificarea automată a datelor introduse, asigurându-se că informațiile de pe plăcile de înmatriculare sunt corecte și conforme standardelor stabilite. Totodată, noul echipament furnizează informații în timp real despre stadiul procesului de producție, facilitând detectarea și corectarea imediată a oricăror abateri sau probleme.  Astfel, prin eliminarea erorilor umane, se reduce necesitatea refacerii plăcilor rebutate, ceea ce duce la creșterea eficienței și minimalizarea pierderilor materiale”, explică ASP.

Compania UTAL Sp. z o.o. din Polonia a fost desemnată câștigătoarea concursului privind achiziționarea plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci pentru perioada 2023-2025, anunțat de Agenția Servicii Publice în anul 2023. Compania este lider mondial în producția de plăcuțe de înmatriculare. În prezent, aceasta livrează plăcuțe de înmatriculare în peste 60 de țări din întreaga lume. Pe parcursul perioadei 2023-2025, Compania UTAL Sp. z o.o. urmează să-i livreze Agenției Servicii Publice 540 mii seturi de plăci pentru personalizarea numerelor de înmatriculare de toate tipurile.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:0 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău