În blocurile din capitală a început dezinfecția și deratizarea subsolurilor

  • 08 Iulie 2022 16:21
În blocurile din capitală a început dezinfecția și deratizarea subsolurilor

În subsolurile și camerele de acumulare a deșeurilor din blocurile de locuit din capitală au început lucrările de dezinfecție și deratizare. Direcția generală locativ-comunală și amenajare precizează că lucrările se vor desfășura până în luna octombrie, transmite IPN.

Potrivit DGLCA, muncitorii vor interveni în peste 2 300 de blocuri de locuințe. După finalizarea lucrărilor planificate, se va interveni suplimentar la solicitările locuitorilor capitalei.

Pentru acțiunile de dezinsecție și deratizare, pentru anul curent au fost alocate trei milioane de lei din bugetul municipal. Agentul economic care efectuează lucrările a fost selectat în urma procedurii de licitație conform legislației în vigoare.

Direcția locativă mai precizează că prestarea serviciilor a început cu întârziere din motiv că decizia grupului de lucru a fost contestată de două ori la Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor, astfel fiind tergiversat procesul. Însăși procedura de achiziții publice a fost inițiată pe 9 februarie 2022.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău