În parteneriat cu un operator din România, se lansează o nouă companie aeriană în R.Moldova. O destinație reprezintă o premieră absolută pentru piața autohtonă

  • 20 Februarie 11:55
În parteneriat cu un operator din România, se lansează o nouă companie aeriană în R.Moldova. O destinație reprezintă o premieră absolută pentru piața autohtonă

Compania aeriană HiSky, fondată în Republica Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, transmite IPN cu referire la un comunicat al noii companii.

HiSky scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf - reprezintă o premieră absolută pentru piața din Republica Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

Cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie. Noua companie anunță că zborurile vor fi operate cu o flotă modernă, constituită în prezent din două aeronave de tip Airbus A320. „Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la preț de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătorească înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează în primul rând oamenii și serviciile oferite acestora.” afirmă Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.

Compania română Cobrex Trans a fost înființată în anul 1994 și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

Nouă companie este condusă de Iulian Scorpan, fost director al „Air Moldova”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
29
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,1 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
20
Thu
22
Fri
20

Curs oficial BNM 12 Iulie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.4633 -0.0000
USD 17.1929 -0.0000
RON 4.0207 -0.0000
UAH 0.6382 -0.0000
RUB 0.2429 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău