În parteneriat cu un operator din România, se lansează o nouă companie aeriană în R.Moldova. O destinație reprezintă o premieră absolută pentru piața autohtonă

  • 20 Februarie 2020 11:55
În parteneriat cu un operator din România, se lansează o nouă companie aeriană în R.Moldova. O destinație reprezintă o premieră absolută pentru piața autohtonă

Compania aeriană HiSky, fondată în Republica Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, transmite IPN cu referire la un comunicat al noii companii.

HiSky scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf - reprezintă o premieră absolută pentru piața din Republica Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

Cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie. Noua companie anunță că zborurile vor fi operate cu o flotă modernă, constituită în prezent din două aeronave de tip Airbus A320. „Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la preț de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătorească înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează în primul rând oamenii și serviciile oferite acestora.” afirmă Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.

Compania română Cobrex Trans a fost înființată în anul 1994 și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

Nouă companie este condusă de Iulian Scorpan, fost director al „Air Moldova”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău