În Israel a fost introdusă carantină totală până pe 11 octombrie

  • 19 Septembrie 2020 10:15
În Israel a fost introdusă carantină totală până pe 11 octombrie

Autoritățile israeliene au aprobat introducerea carantinei, începând cu data de 18 septembrie și până pe 11 octombrie. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău menționează că această perioadă ar putea fi extinsă sau micșorată în funcție de evoluția situației epidemiologice în Israel, transmite IPN.

Se menține interdicția de intrare în Israel pentru cetățenii străini. Cetățenii Republicii Moldova care intenționează să intre pe teritoriul Israel trebuie să primească, de la consulatul Statului Israel de la Kiev, permisiune specială de intrare, în cazul în care poate fi dovedit un scop întemeiat al vizitei.

De asemenea, trebuie să completeze, cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor, formularul de intrare în Israel. În cazul în care cetățenii sosesc în Israel din țările „roșii”, cum este și cazul Republicii Moldova, aceștia trebuie să completeze la aterizare un formular și să rămână în autoizolare timp de 14 zile.

Și autoritățile din Grecia au anunțat decizia de prelungire a interdicției temporare de intrare pe teritoriul Greciei a cetățenilor țărilor non-UE, până la sfârșitul lunii septemrbie, între care și cetățenii Republicii Moldova. Excepție fac cei care posedă permisul de ședere a unui stat membru UE sau din zona Schengen.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău