În Grecia au fost reluat cursele de pasageri și autovehicule între insula Samothrakis și portul Alexandroupolis

  • 15 August 2019 11:37
În Grecia au fost reluat cursele de pasageri și autovehicule între insula Samothrakis și portul Alexandroupolis

În Grecia s-au reluat cursele de pasageri și autovehicule între insula Samothrakis și portul Alexandroupolis. Până acum s-au efectuat cel puțin patru curse, iar într-una dintre acestea s-au regăsit și 25 de autoturisme înmatriculate în România, scrie RADOR.

Potrivit corespondentei RRA Michaela Lamprinidou, în cele două curse care s-au efectuat miercuri seară, după ora 22:00, au fost încărcați aproximativ 1.200 de pasageri și 75 de mașini. Autoritățile spun că joi se vor face atâtea curse cât este nevoie pentru normalizarea situației.

Printre cei 1.500 de turiști blocați pe insulă, după ce feriboturile care asigurau transportul pe continent s-au stricat, s-au numărat și sute de români. Și incendiile de vegetație fac probleme în Grecia.

Ministerul de Externe a emis o nouă alertă de călătorie cu privire la acest risc, ce vizează Insulele Ionice și este valabilă joi. De asemenea, până vineri sunt anunțate ploi torențiale, furtuni puternice și căderi de grindină în Macedonia, Tracia și Thessalia.

Sursa:Rador 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău