În grădinițele din Chișinău a început o campanie de prevenție împotriva infecției cu coronavirus

  • 25 August 2020 10:51
În grădinițele din Chișinău a început o campanie de prevenție împotriva infecției cu coronavirus

Primăria municipiului Chișinău a început o campanie de informare referitoare la acțiunile, responsabilitățile și măsurile care trebuie aplicate în grădinițe pentru evitarea infectării cu coronavirus, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătății și Biroului de Cooperare al Elveției, a tipărit peste 96 mii de infografice, care vor fi distribuite în cele 166 de grădinițe din capitală.

Astfel, directorii, metodiștii, personalul auxiliar și părinții vor primi informații despre acțiunile, responsabilitățile și măsurile care necesită a fi luate în contextul relansării procesului educațional.

Totodată, în contextul redeschiderii grădinițelor, Direcția generală educație, tineret și sport și Direcția generală asistență socială și sănătate, au instruit angajații grădinițelor privind măsurile care trebuie aplicate pentru evitarea infectării cu coronavirus. La instruiri au participat 146 de asistenți medicali și 162 de directori. În prezent, de instruiri beneficiază angajații din școli.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău