În Chișinău vor fi reamplasate panourile de publicitate de mari dimensiuni

  • 14 Iulie 2020 11:09
În Chișinău vor fi reamplasate panourile de publicitate de mari dimensiuni

Panourile de publicitate de mari dimensiuni nu vor putea fi amplasate decât în locurile în care nu împiedică circulația rutieră și nu afecteză imaginea orașului. Victor Chironda, viceprimar al capitalei, este de părere că în Chișinău este prea multă publicitate stradală, este amplasată haotic, contravine normelor și afectează puternic imaginea vizuală a orașului, transmite IPN.

În cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, Victor Chironda a menționat că împreună cu reprezentanții companiilor de publicitate, care și-au oferit suportul în realizarea acestui proces va fi identificată modalitatea exactă prin care se va asigura reamplasarea panourilor publicitare. „Multă lume este nemulțumită de faptul că panourile se scot, însă vreau să menționăm foarte clar: noi asigurăm evacuarea panourilor acum de pe străzile unde urmează a fi reparat sau renovat trotuarul, de pe străzile unde se amenajează sau sunt planificate lucrări de reparație sau renovare a spațiilor publice și în preajma sau de pe poduri, așa cum au sugerat experți tehnici, pentru că aceste panouri afectează integritatea acestor instalații inginerești”, a spus viceprimarul.

Acesta a precizat că în alte zone ale orașului se înlătură doar acele panouri de publicitate care au autorizația depășită, au fost amplasate cu încălcări de regulament, norme în vigoare sau de care agenții economici nu mai au grijă sub nicio formă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău