În Chișinău va fi efectuat un studiu de fezabilitate pentru managementul deșeurilor menajere

  • 19 Octombrie 2021 14:13
În Chișinău va fi efectuat un studiu de fezabilitate pentru managementul deșeurilor menajere
Foto: Chisinau.md

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat fonduri pentru efectuarea unui studiu de fezabilitate în domeniul managementului deșeurilor menajere solide în municipiu, transmite MOLDPRES.

Consilierii municipali au examinat în ședința de astăzi realizarea unei decizii din februarie 2020 cu privire la îmbunătățirea serviciului managementului deșeurilor menajere solide în mun. Chișinău, care se referă la închiderea tuburilor de deșeuri și construcția platformelor menajere.

Datorită întârzierilor în executarea acestor platforme, proiectul a fost extins și pentru anul 2022, notează sursa citată.

Potrivit informațiilor prezentate de conducerea Regiei Autosalubritate, în anul curent a fost preconizată executarea a 42 de platforme în tot atâtea locații, de tip modular închis, însă doar în 30 de locații a fost posibilă crearea platformelor.

În același timp, consilierii au aprobat fonduri pentru realizarea unui studiu de fezabilitate necesar lansării procedurii unui parteneriat public-privat în domeniul managementului deșeurilor menajere.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău