În Chișinău au loc mai multe târguri cu produse și mărfuri autohtone

  • 24 August 15:15
În Chișinău au loc mai multe târguri cu produse și mărfuri autohtone

Locuitorii și oaspeții orașului Chișinău sunt așteptați în aceste zile de odihnă, 24 și 25 august, la târgurile cu produse și bunuri locale ce sunt deschise în toate sectoarele din municipiu, comunică MOLDPRES.

Potrivit primăriei municipiului Chișinău în weekendul 24 - 25 august 2024, în sectoarele orașului Chișinău vor fi desfășurate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi orășenilor acces la produse agricole de sezon.

Astfel, în sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor”,  va fi amplasat un târg al micilor antreprenori. În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford” va fi deschis târgul „EcoLocal”.  În Parcul „Alunelul”, doritorii sunt așteptați al târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, va fi deschis iarmarocul de week-end „Yardsale Advance”. În sectorul Centru vor fi desfășurate și mai multe târguri școlare.

În sectorul Ciocana, până pe 26 august vor fi organizate târguri cu produse agricole autohtone, în locațiile: bd. Mircea cel Bătrân, str. Maria Drăgan, str. Mihai Sadoveanu, str. Igor Vieru, str. Petru Zadnipru.

În același sector, pe bd. Mircea cel Bătrân, chișinăuienii sunt așteptați la târgul școlar. Iarmaroace similare sunt organizate și în sectorul Râșcani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
24,4
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:1,03 m/s
Sat
23
Sun
21
Mon
19
Tue
20
Wed
20
Arhivă Radio Chișinău