A II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv” 2024 va avea loc pe 8 iunie

  • 31 Mai 10:12
A II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv” 2024 va avea loc pe 8 iunie

Cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv” 2024 se va desfășura pe 8 iunie în Parcul La Izvor din sectorul Buiucani, potrivit unui comunicat de presă al primăriei.

Direcția generală educație, tineret și sport menționează că festivalul municipal sportiv din acest an va avea în program diverse activități sportive, masterclass-uri, divertisment, precum și un târg al produselor autohtone și de sezon.

Participanții la festival vor fi elevii școlilor sportive municipale, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turneele naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive, precum și ai comunității sportive din Municipiul Chișinău.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” este deschis publicului larg și va oferi oportunitatea de a se inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive. 

,,Toți câștigătorii vor fi premiați de Primăria Chișinău și partenerii evenimentului”, se menționează într-un comunicat de presă.

În cadrul Festivalului va fi organizat și un târg cu produse autohtone, iar seara va culmina cu un recital muzical inedit.

Evenimentul va avea loc în data de 8 iunie, între orele 11.00 și 17.00, în Parcul La Izvor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,74
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Mon
15
Tue
12
Wed
13
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău