În atenția conducătorilor auto. Traficul pe străzile Alexandru cel Bun și Tighina este suspendat

  • 12 Iulie 12:45
În atenția conducătorilor auto. Traficul pe străzile Alexandru cel Bun și Tighina este suspendat

Traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Maria Cebotari și Bănulescu-Bodoni, va fi suspendat începând cu data de 14 iulie și până pe 13 septembrie. în aceeași perioadă, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Tighina, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada 31 August 1989, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menționează că măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de canalizare. În această perioadă, microbuzele de pe ruta nr. 113 vor circula cu itinerar modificat: de pe strada Tighina pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ciuflea, bulevardul Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, troleibuzele de pe ruta nr. 34 vor circula tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, iar retur: de pe strada Ciuflea pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
2,74
Burniță de intensitate joasă
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
4
Wed
2
Thu
1
Fri
1
Sat
0
Arhivă Radio Chișinău