În atenția călătorilor: Trafic intens la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni-Albița

  • 26 August 08:35
În atenția călătorilor: Trafic intens la punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni-Albița

Poliția de Frontieră anunță că, în aceste momente, în PTF Sculeni și PTF Leușeni-Albița crește fluxul de călători și mijloace de transport pe direcția ieșire din Republica Moldova, intrare în România.

Autoritățile de frontieră și vamale moldo-române au pus în aplicare un șir de măsuri pe linie de fluidizare, fiind deschise suplimentar artere de control, suplinit numărul de angajați și aplicat Reversul.

În context, IGPF recomandă călătorilor să opteze și pentru alte puncte de trecere a frontierei cu România, cum ar fi: PTF Leova-Bumbăta sau PTF Cahul.

Totodată, amintim că astăzi pe barajul Stânca – Costești sunt planificate lucrări tehnice în intervalul orar 09:00 – 15:00, astfel există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare în PTF Coștești.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 87 108 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 44 301 traversări persoane. 

Cea mai „activă” frontieră a fost cu România – 44 075 traversări, la granița moldo - ucraineană fiind semnalate 24 209 treceri și alte 18 824 traversări - frontiera aeriană. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău