În apropiere de Kiev, militarii ruși s-au împușcat între ei

  • 05 Martie 2022 10:46
În apropiere de Kiev, militarii ruși s-au împușcat între ei

Agenția de știri ucraineană ArmyInform a ironizat nivelul de pregătire al militarilor ruși care invadează Ucraina, precizând că aceștia au ruști performanța de ''a salva de la utilizare'' 13 lansatoare de rachete antitanc ale Forțelor Militare Ucrainene, deoarece și-au confundat propria tehnică militară cu cea a ucrainenilor, asupra căreia au deschis focul, transmite defenseromania.ro.

Potrivit sursei citate, bilanțul distrugerilor pe care ocupantul (forțele ruse de ocupație) și le-a produs singur este impresionant, și anume: 9 tancuri și 4 transportoare bilindate au fost distruse.

De asemenea, informația a fost confirmat ieri chiar de către Forțele Terestre ale Armatei Ucrainei care au au precizat că în după-amiaza zilei de vineri în satul Severînivka, din regiunea Kiev, trupele s-au angajat într-o luptă chiar cu ele înseși.

,,Chiar acum în regiunea Kiev, lângă Severinovka, trupele ruse de ocupație au intrat în luptă cu...trupele ruse de ocupație. Drept urmare, datorită ’’focului prietenos”, 9 tancuri și 4 transportoare blindate au fost distruse. În consecință, ne-a salvat (n.a. de la utilizare) 13 rachete antitanc Javelin’’, au precizat militarii Forțelor Terestre Ucrainene.

Amuzați și bucuroși de ''reușita'' forțelor ruse de ocupație, militarii Forțelor Terestre Ucrainene au ținut să precizeze că ,,forțele armate ale Ucrainei înțeleg manifestarea unor astfel de tendințe sinucigașe ale ocupanților și le cer să continue în acest spirit’’.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,6 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
12
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău